?>

Over gastouder Ikke

Hallo, mijn naam is Franka Verscheijden-Duisters,  samen met mijn man Rogér en ons dochtertje Evi (geboren op 02-09-2013) wonen we aan de Grootschoterweg, nummer 135 in Budel-Schoot.

Ik ben iemand met een rustige en geduldige persoonlijkheid. Open, bescheiden, eerlijk en integer zijn eigenschappen die mij het beste weergeven. In 2007 heb ik de opleiding SPW4 afgerond, waarna ik in 2011 mijn HBO-diploma ‘ Social Work’ in ontvangst mocht nemen. Ook ben ik in het bezit van een geldig certificaat ‘ EHBO voor baby’s en kinderen’  speciaal gericht op gastouders. Daarnaast heb ik ruim 7 jaar ervaring als persoonlijk begeleidster in de zorg- en welzijnssector. Het moederschap liet mij ervaren dat het tijd was om een andere weg in te slaan.

En wat is er mooier dan kindjes te volgen in hun groei en ontwikkeling naar hun eigen ik(ke)? Om hen samen met de ouders wegwijs te maken in deze wereld? Het spelenderwijs stimuleren en motiveren van elk kindje en meebewegen met de belevingswereld staat centraal. Persoonlijke aandacht en zorg, structuur volgens een dagritme en duidelijke afspraken vind ik hierbij belangrijk.

In mijn vrije tijd wordt ik o.a. blij van koken/ bakken, tuinieren, wandelen en erop uit trekken. Daarnaast houdt ik erg van gezelligheid, ben ik creatief ingesteld en heb ik de zaken het liefst tot in de puntjes geregeld. Wat ik doe, doe ik graag goed.

Start typing and press Enter to search