?>

Praktische informatie

Dagelijks vindt er tijdens het halen en brengen van de kindjes een overdracht van informatie plaats. Dit zorgt ervoor dat je als ouder altijd op de hoogte bent van wat er rondom je kindje en binnen de opvang gebeurt. In het eerste levensjaar wordt er indien gewenst een schriftje bijgehouden, waarin belangrijke informatie bijgehouden wordt over bijzonderheden en de hoeveelheid slaap, drinken, vieze luiers etc.

Indien ouders een gesprekje willen met mij om uitgebreider over je kindje te praten, dan maken we hier tijd voor en plannen we een afspraak. Laat het ook weten als er behoefte is om een periode extra aandacht te willen besteden aan bijvoorbeeld zindelijkheidstraining o.i.d. Ik denk en doe graag mee, wel zo prettig voor de kindjes.

‘Opvang Ikke’ staat geregistreerd in het Landelijke Register voor Kinderopvang en Peuterspeelzalen, onder het nummer 209183147. U heeft dus recht op kinderopvangtoeslag. Voor meer informatie kunt u kijken op www.toeslagen.nl

Voor het GGD-inspectie rapport;  klik hier

 

Tarieven

Het uurtarief voor de opvang op werkdagen tussen 07:00 en 18:30 bedraagt €6,35.

De uurprijs is inclusief;

1. Diksap, thee, (karne) melk
2. Broodmaaltijd om 12:00
3. Fruit
4. Tussendoortjes zoals ontbijtkoek, rijstwafel, soepstengel, lange vingers etc.
5. Knutselmateriaal

Niet inbegrepen in de uurprijs:

1. Luiers, billendoekjes etc..
2. Fles/ zuigelingenvoeding
3. Evt. dieetvoeding
4. Gastouderbureau kosten

 

Wanneer er vraag is naar een nachtje logeren geldt er een ander tarief. Er kan altijd vrijblijvend contact opgenomen worden om de mogelijkheden te bespreken. Want in overleg is bijna alles mogelijk; ’s ochtends ontbijten, ’s avonds een hapje mee eten, wisselende opvangtijden, onverhoopt een uitlopende vergadering en een uurtje langer opvang nodig? Het kan allemaal!

Uitgangspunt voor de opvanguren is start opvang ( aankomst bij opvang Ikke) tot einde opvang ( verlaten opvang). De uren worden afgerond op een kwartier. Ouders betalen tenslotte enkel de uren die afgesproken zijn en/ of afgenomen worden.

Start typing and press Enter to search